Структура на корпуса на нло

Според публикуваните данни от претърпелите авария и катастрофирали НЛО в редица страни по света са взети проби и е направен металографски анализ на сплавта, от която са направени корпусите на летящите дискове. Интересно е да се отбележи, че съставът на метала при изследванията се е оказал почти един и същ при катастрофирали НЛО в различни райони на Земята, като Бразилия - 1957 г., Китай - 1990 г., ЮАР - 1989 г., САЩ -1947 г., Мексико - 1947 г. и Русия - 1983 г. При направените изследвания в десетки секретни лаборатории се е оказало, че тази сплав се състои главно от алуминий, но се съдържали и други редки земни елементи, като манган, цинк, хром, барий, стронций, магнезий, цирконий, мед и злато. Сходни по компоненти съединения се използват в ракетостроенето и космичната техника. Изследваната сплав се оказала много здрава, лека и устойчива на вибрации и резки температурни промени. Тя издържала на температури от порядъка на 10000 К. Не били в състояние да я пробият дори режещи инструменти с диамантен връх. Установено е също така, че изотопните свойства на магнезия, влизащ в сплавта на катастрофиралите НЛО, се различавали от свойствата на магнезия, получаван от промишлените инсталации на Земята по времето, когато са станали тези катастрофи, тъй като магнезият от корпуса на НЛО се е оказал без примеси на живак.

Съществена особеност на корпуса на НЛО е неговата необикновена кристална структура, изградена от множество клетки, подобни на пчелна пита. Освен това при изследването на катастрофирали НЛО се оказало, че корпусът им се състои от големи метални пръстени, подобни на чиния, които се въртят около кабина, намираща се в центъра им. Липсвали винтове, нитове или каквито и да било други скрепителни елементи. Илюминаторите били с метални стъкла.

В кабините на авариралите НЛО имало команден пулт с множество стереоекрани. Апаратурата на тези пултове била разположена под формата на касетки, които можели да се издърпват подобно на чекмеджета, но между тях и вътре в тях липсвали каквито и да било проводници. Били намерени карти и листове, направеният подобен на пластмаса материал, на които били изобразени знаци, подобни на санскритските. До командните пултове имало яйцевидни кресла.

Теглото на летящите дискове с диаметър от 15 до 18 метра и височина 9 метра било около 50 тона, а на тези с диаметър 6 метра - около 5 тона. При изследването на корпуса на катастрофирали НЛО не било открито двигателно устройство, което да е аналогично на подобни, произведени на Земята, двигатели. Източникът на движение на летящите дискове се оказал скрит в самия корпус на тези апарати.

Източник: occultism.tk