Извънземните правят експерименти с деца

Статистиката на похитените от извънземни може да ви удиви: сред похитените има и страшно много деца! С цел научна точност няма да цитираме броя им: част от съобщенията идват при изследователите много късно – едва когато детето стане възрастен човек.

Неочаквано посещение

В един майски ден 13-годишната Дина Шакирова от Гисарски район на Таджикистан се връщала от консултация в училище. На средата на пътя към дома я заболяла глава. Когато се прибрала вкъщи и се приближила до прозореца, изведнъж я ослепило нещо подобно на лъч на прожектор. Като прикрило очи с длани, момичето се опитало да види какво е това. Отворила леко очи и видяла, че над къщата виси светещо кълбо. В люка тя видяла жена с неприятно лице и черно-бели дрехи. На главата на непознатата бил закрепен някакъв предмет. До жената имало два робота. След това нещо щракнало и металически глас произнесъл на срички: “Ще-по-ле-тиш-с нас!”. На Дина й прилошало и тя загубила съзнание. Когато се събудила почувствала пареща болка в десния крак, малко над коляното. В това време се върнала от работа и майката на Дина. Тя решила да смени чорапогащите на детето и видяла белега на крака му. На десния крак, над коляното на Дина, имало ясно оформена рисунка с оранжев цвят - слънце с лъчи, а под него същество, подобно на космонавт. Рисунката не била релефна, а подобна на белег от изгаряне. Кожата била гладка. Не се измила нито със спирт, нито с вода и сапун. Този “спомен” от НЛО изчезнал от крака на Дина след 4 дни.

Историята на Мери-Анн

Това се случило преди 45 години, когато Мери-Анн Шенефилд била на 11 години. Тя играела в двора на къщата на родителите си в град Агавам, щата Масачузетс.

”Към мен се приближи малко момченце от източен тип, което беше облечено в прилепнал костюм в черно-зелен цвят и носеше голям метален шлем на главата си,- разказва Мери-Анн.- Почувствах, че летя и се събудих в сребрист космически кораб. Друг извънземен ме сложи пред огромен телевизор на екрана, на който видях вътрешните си органи и мозъка. Изплаших се, станах и започнах да викам за помощ мама и татко. След това се втурнах към единия от пришълците. После те ми сложиха нещо като кислородна маска, от която излизаше нещо като маркуч.” Спред Мери-Анн, на борда на НЛО имало шестима извънземни. Всички те имали сива кожа и говорели английски с механични гласове. След като направили разни изследвания, извънземните оставили шашардисаното момиче недалече от дома й.

След около пет месеца зрението на Мери-Анн се влошило. Диагнозата на лекарите била доста неутешителна: прогресиращ катаракт и на двете очи. На 42 години Мери-Анн напълно ослепяла. Но същевременно тя придобила способността да чувства енергетиката на хората, животните и растенията.

Известният парапсихолог Андрия Пухарич е уверен, че аномалните способности на Мери-Анн започнали да се развиват именно след срещата й с извънземните. Осен това тя може да различава извънземните на улицата.

По нейните думи, те имат особена аура и друга енергетика. И нещо, което не е по-малко интересно: сега Мери-Анн е способна, с помощта на психическо въздействие, да взриви телевизор или предизвика кълбовидна мълния – достатъчно е само да помисли за това. ”Чуждоземните ми отнеха зрението, – казва жената, но в замяна ми дадоха огромна психическа сила. Аз направо виждам през хората.”

Защо извънземните похищават именно деца?

Учените засега нямат отговор. Но щателно изучените факти и възможността да бъдат систематизирани в хронологичен порядък позволяват, смятат те, да се хвърли светлина върху проблема.

Източник: "Психо"