Извънземни следят хора с чипове

Известният американски хирург д-р Лейр твърди, че е извършил над 10 операции за изваждане на извънземни микроскопични чипове от човешки тела.

Отвличане в небето

Той разказва как през август 1973 година карал малък самолет над Калифорния. Неочаквано апаратурата се изключила, а той загубил съзнание. Запомнил само, че е рухнал в някакъв пълен със светлина тунел. След това също така неочаквано се събудил и успешно кацнал със самолета. За случилото се д-р Роджер Лейр не смята, че е имал някакъв припадък. Още повече, че след няколко дни открил върху дясната длан на ръката си странно петънце. Това била драскотина с три симетрични точки близо до средния пръст. Всичките му опити да ги измие били неуспешни. След това той забелязал, че от петното се излъчва странна зеленикава светлина. Един уфолог, който се занимава с проблемите на НЛО му казал, че това е датчик.

Докторът се зачудил потърсил помощта на специалисти уфолози. Те му разяснили, че както изглежда за известно време е бил под влиянието на пришълци. Около 5% от хората преминали през това откриват в тялото си странни, понякога светещи предмети. Докторът бил запознат с някои от тези хора. Той предложил на двама от тях безплатна операция. Ето така той стига до тайната на извънземните имплантанти.

"Семки" от НЛО

Хирургът разказва за Гатрисиа Демли, която е преживяла неприятна случка с отвличане от извънземни още през 1969 година. С Пет Паринело става нещо подобно, но 15 години преди това. И двамата откриват малките предмети съвсем случайно след като правят рентгенови снимки. През лятото на 1995 година в един и същи ден д-р Лейр изважда от пръст на крака на Патрисия и от ръката на Пет два малки предмета. "За моя изненада – казва той – те се оказаха абсолютно еднакви въпреки, че преди моите пациенти никога не са се срещали". Предметите са метални и приличат на семка от пъпеш. Тъмни на цвят, те леко фосфорисцират и изглеждат покрити с някаква мембрана. Почти след една година д-р Роджер оперира още двама души преживели среща с извънземни и усетили в себе си странните тела. От левите крака на Дорис и Ени хирургът изважда полупрозрачни сферични предмети. Почти същото нещо изрязват от дланта на хирурга. Докторът се възхищава, че човешките тъкани не отхвърлят чуждото тяло, дори нямало симптоми за възпалителен процес. Хирургът твърди, че вече е направил повече от десет подобни операции. Той извадил датчици от пети и дори от челюст на пациент. И все пак работата не е в бройката. Космическите имплантанти са така трансплантирани, че не пречат на земните хора, не застрашават живота им. Много от човеците дори не се досещат за тяхното съществуване. Според докторът, смисълът на операциите е в това да се разбере какво е това устройство и с каква цел го слагат на хората.

Микроскопичен чип за питекантропи

Може да се предположи, че след като устройствата направени от извънземните се оказват в ръцете на учените специалисти, те с лекота биха определили за какво са те. Според медика това не е толкова лесно. Все едно микроскопичен чип да попадне в ръцете на питекантроп. Случаите си приличат. Пред нас били продукти от друга технологична култура и да разберем устройството и принципа на неговото действие никак не е лесно. Учените най-напред подложили чиповете на спектрален анализ, разгледали ги с рентген и електронен микроскоп. Уточнили са, че "семките" извадени от тялото на Патрисия и Пет се състоят най-малко от 11 различни метала. Част от тях явно не са от земен произход. По своя състав те са близки до метеоритите. Сферичните инплантанти пък се оказват изработени от материал, който няма нищо общо с металите. Вътре в тях специалистите откриват кристали и игловидни образувания. Някои от тях очевидно са били свързани с нервните окончания.

Докторът разказва, че занимаващи се с проблема специалисти различават три вида подобни устройства. Едните представляват апарати за следене, които както изглежда дават възможност да се наблюдава движението на хората, да се четат мислите им и да се наблюдава тяхното здравословно състояние. Вторите са комуникационни устройства, за които техните носители твърдят, че получават заповеди от извънземните или дори имат двустранна връзка. Третите са медицински, които позволяват да се поддържа в добро състояние човешкия организъм. Машинките дори заместват определени функции на организма.

Доктор Роджер Лейр твърди, че изследванията са все още в самото си начало. Засега само е доказано съществуването на имплантантите. Учените продължават своите търсения и както изглежда ни очакват сензационни находки. В това число и в самите нас. Хирургът от Калифорния препоръчва на всички, които са се сблъсквали с НЛО внимателно да се вслушат в своя организъм.

Източник: chudesa.net