НЛО в сърцето на земята

В средата на Атлантическия океан, между островите Кейп Верде и Карибите, липсва мантията на Земята на площ от няколко хиляди квадратни километра. Според експедицията, водена от изследователски кораб „Джеймс Кук”, в този район има „отворена рана към сърцето на Земята”, където океанското дъно, обикновено с пласт от 6-7 километра, просто липсва. Във връзка с експедицията отново се появява въпросът за присъствието на извънземните на Земята, или по- очно, за тяхната подводна база на нашата планета.

Според очевидци са били наблюдавани обекти, които се движат под водата с невероятна скорост, недостижима и за най-напредналите съвременни подводници, и с още по-невероятна скорост в небесата и Космоса. Връзката между забелязаните през последните години неидентифицирани летящи обекти и древния свят може да даде интересна информация за обитаващите океанските дълбини пришълци.

Така например, древните индиански текстове говорят за това, че Виманасите са били използвани и за подводни експедиции. От своя страна Вайликсите са могли не само да летят във въздуха, но и да се потапят дълбоко в морето. Тези получовеци и полуриби са играли важна роля в далечното минало на Земята. Според някои рисунки и текстове те са изглеждали като хора с крака, но са имали и рибя кожа върху тялото. Можели са да живеят на сушата, но са оставали известно време във водата като Мермаидите.

В ДРЕВНОСТТА СА ЖИВЕЛИ ХОРА АМФИБИИ

Всички тези подводни същества са имали общи две неща. Те са се появили в смутни времена, например когато планетата е била унищожена от потопа. На второ място, те са били изключително интелигентни и са станали учители на хората по астрономия, земеделие, космология, математика. Често пъти са били наричани спасители на света. Разбира се, това звучи неестествено. Как може да съществуват риби, които да са спасителите на света! Отговорът може да е по-прост, отколкото мислим. Ами ако древните хора не са говорели за истински риби или за нещо или някой, който прилича на риба? Митологичните същества са имали рибя опашка, но горното им тяло е било човешко. Или пък това са били хуманоидите, облечени в специални рибни костюми, излизащи от водата, които древните хора са оприличавали на риби.

Това може да обясни и защо хората-риби са прекарвали повече време във водата, но са могли и да се движат по земята и да летят, като техните кораби са били използвани и като подводници. Разбира се, броят им не може да се сравни с броя на забелязаните НЛО поради простата причина, че океаните не са населени от хората. Но сведенията за неизвестни потъващи или излитащи от водата обекти са многобройни в Канада, САЩ, Франция, Бразилия, Холандия.

БРАЗИЛИЯ БЕШЕ ЦЕНТЪР ЗА АТАКАТА НА НЛО

Бразилия беше направо атакувана от НЛО през 1977-78 година и изпрати свои пилоти да проучат за какво става дума. Един от пилотите бил ужасен, когато видял над него голям дискообразен обект, около 30 метра в диаметър. В началото излъчвал жълта светлина на всеки две секунди, около пет пъти. В средата на диска имало жълти и оранжеви светлини. След петия път светлините станали сини и НЛО изчезнало с огромна скорост към морето, където се потопило. Дали дълбините на океана на нашата планета не са заети отдавна от чужда цивилизация и дали менно те не са онази древна раса, която посетила Земята в далечното минало, като оказала решаващо влияние върху развитието на човечеството, засега все още никой не може да потвърди със сигурност.

Източник: chudesa.net