НЛО и паралелните светове

За съществуването на паралелни светове по сериозно се заговори през последната четвърт на миналия век, когато зачестиха случаите на наблюдения на НЛО. Учените изтъкват, че ако ставаше въпрос за няколко такива случая, биха приели версията за неиздържана, но при наличието на толкова много официално регистрирани съобщения за НЛО по целия свят, това вече е нещо сериозно.

Защо "съседите" ни от Вселената се интересуват толкова много от нашата планета? "Съществува хипотеза, че нашата Вселена не е триизмерна, а единадесетомерна - казвал малко преди смъртта си Александър Казанцев, ръководител на учебен център. - Тя би могла да помести в себе си три триизмерни свята (т.е. такива като нашия), различаващи се и разделени с преходни измерения. Тези три свята, без да могат да се виждат един друг, се смесват, все едно са заели по един етаж от триетажен дом".

Ако това е така, става ясно защо най-мощните и съвършени радиотелескопи не са засекли досега нито един НЛО, прелетял над нашата Земя. Остава обаче един неразрешен въпрос: защо преминаването в другия свят става винаги спонтанно и кога ще можем спокойно и свободно да си ходим на гости.

Източник: chudesa.net