Чупакабра - биологичното оръжие на извънземните

Жителите на Пуерто Рико, тропически остров в Карибско море, от 20 години живеят в страх от странните същества. Наричат ги "убийци на кози" - чупакабра, за щото козите били първите им жертви. Но убиват и овце, зайци, крави, коне, свине, кокошки, патици и др. Жертви стават и диви горски животни, морски обитатели, дори хора. Първите случаи са в началото на 70-те години. Нещо /или някой/ нападал стадата добитък и изсмуквал кръвта им. Сутрин стопаните намирали животните мъртви, с полукръгли ранички по телата, направени като с лазерен лъч. Понякога през отворите или изсмуквани вътрешните органи: черен дроб, бели дробове, мозък.

Хесус Санчес открил в градината си мъртъв обезкръвен заек. Решил, че ще застреля неговия убиец. Няколко дни по-късно "нещото" се върнало. Санчес го заслепил със силна лампа и се опитал да му нанесе удар с мамете. Острието обаче не влязло в тялото, а отскочило с тъп звук. "Нещото" успяло да избяга

Известно е, че Пуерто Рико е място, където често се наблюдава НЛО. Една от предполагаемите причини за това е, че там има Американски военни бази и лаборатории, в които сеправят медицински и биологични екперименти. Местни жители твърдят, че когато над някой район се появяват черни хеликоптери без отличителни знаци, се появяват и НЛО, а на следващия ден - обезкръвени животни.

Хорхе Мартин, казал пред пуерториканско списание за НЛО, че от години наблюдава чупакабра. Събрал е стотици снимки, записал е разкази на местни жители. Преобладава версията, че неизвестният хищник напомня огромен прилеп, около метър висок, главата му прилича на глава на насекомо, с хобот -смукало, крака и лапи като птица с по три пръста, с огромни нокти Тялото му било като на вълк покрито според едни с червеникава перушина, а според повечето с козина. Най-големият от известните прилепи тежи няколко килограма, а размахът на крилете му е 170см. Той обаче яде предимно овце. Интересен е фактът, че съществото напада животните и в добре затворени и заключени стопански постройки. Нападението е от въздуха, което изключва нападателят да е ягуар или друго животно. Очевидците твърдят още, че когато странните същества отлитат, се чува шум като от стартиращ самолет.

Случаи с нападения на неизвестни странни същества има и в САЩ /преди 102 години "Ню Йорк Таймс" пише, че много хора в Ню Джърси видели същество с крила на прилеп, летящо на ви сочина 300 метра, и го нарекли "Дявола от Джърци/ Мексико, Бразилия, Великобритания, Северна Ирландия, Полша, Словакия и др.

Кои са тайнствените нападатели и защо го прасят /ами те с това се хранят/ Според една от теориите, извънземните са направили някакъв, биологичен андроид, генетично модифициран и кръстосан с хищници. Бъдд Хопкинс, автор на книгата "Нашественици", твърди, че някакви цивилизации имат сериозен проблем със своето оцеляване Нейни представители отвличат и правият опит с хора и животни с идеята да създадат някакво хибридно същество.

Източник: chudesa.net