Изрязват извънземни имплантанти от хора

На 3 септември топхирургьт от Калифорния д-р Роджър Лиър обяви публично, че той и екипът му са извършили 13 операции за отстраняване на извънземни имплантанти от тела на свои пациенти.

Странните машинки били направени с непозната технология. Лиър ще изнесе цялата информация на международната конференция "Феноменът НЛО" в Роторуа, Нова Зеландия, която ще се проведе от 29 до 30 септември и е организирана от новозеландската организация Ufocus.

"Имплантантите са изследвани от Националната лаборатория в Лос Аламос, Технологичния университет в Ню Мексико, Калифорнийския университета в Сан Диего и Националния институт за научни открития в Лае Вегас. Мини устройствата имат необяснима структура, удивителни магнитни, физични и химични свойства, и атоми с характеристики не от този свят. Обгърнати са от биомембрана изградена от тъкан на самия пациент. Не открихме входен разрез, през която устройството е имплантирало в тялото. Няма кожни наранявания, следи от хирургична намеса, нито намек за скалпел. Хората, от които ги вадим, твърдят, че са отвличани от извънземни", казва Лиър, който оперира от 40 години. Според него машинките действат като "система за контрол и наблюдение", т. е. биоподслушватели.

"Това са веществени доказателства за груба намеса в живота на всеки един от нас. Но освен с веществени, разполагаме и с генетични, например коса и кожа с извънземна ДНК. Те доказват, че хирурзите не са хора допълва друг участник в конференцията - Бил Чолкър, автор на книгата "Коса на пришелец: ДНК и други съдебномедицински доказателства за извънземен контакт".

Първата конференция за феномена на отвличанията е свикана на 13-17 юли 1992 г. в Масачузетския технологичен институт. Открита е от Дейвид Притчард, професор по физика, и Джон Мак, професор по психиатрия от Харвард. Целта е да се обърне внимание на учените, че явлението не е от вчера.

От 1995 г. д-р Роджър Лиър се специализира в отстраняването на имплантанти. Изпраща ги за независим анализ в Лос Аламос и Технологичния университет на Ню Мексико. Там се подлагат на лазерна и рентгенова спектроскопия, електронна микроскопия, структурен, химичен, механичен и електромагнитен анализ. Шеф на част от експериментите е полковник Джон Алекзандър, известен с дългия си стаж в националната лаборатория Лос Аламос. През 60-те години Алекзандър командва специалните части "А" във Виетнам и Тайланд, а впоследствие заема ключови позиции в секретни операции. В периода 1995-1998 г. Лиър прави първите операции. От лявото стъпало на Патрисия изтегля два метални обекта - единият, приличащ на сълза, а другият - с Т-образна форма. "Т-образните са две малки метални пръчици. Хоризонталната има ядро от намагнетизирано желязо, по-твърдо от най-здравата стомана. Пласт от други елементи покрива ядрото, образувайки защитна обвивка. Част от нея е обгърната от кристален пръстен

В центъра се вижда вдлъбнатина, в която влиза вертикалната пръчица. Нейното ядро е от въглерод и тя няма магнитни свойства", описва Лиър.

На операционната маса лягат и Пат Паринело, Дорис О`Хара, Пабло и др. , а хирургът изважда от телата им миниатюрни сфери и триъгълници подобни на микрочипове. Те са били в раменете, краката, ръцете, челюстта на пациентите. Операцията на Пабло е показана по NBC през февруари 1999 г. На 5. 02. 2000 г. Лиър и екипът му отварят лявата ръка на строителния инженер Тим Кълен. През март 2000 г. Кълен говори пред конгреса на НЛО организациите в Аризона.

По случая на Кълен д-р Лиър моли за помощ електронния инженер Боб Векуит и директора на Mufon за Луизиана Грег Ейвъри. Имплантантът на Кълен е със силни електромагнитни свойства. Тримата мерят край него от 3 до 6 милигауса (единица за измерване плътността на магнитен поток). Засичат и "пулсации" и откриват, че машинката генерира сама сигнали и приема други от външен източник. Според металурга Пол Фиерер металните компоненти на някои имплантанти са подобни на срещаните в метеоритите. Фиерер получава образци за изследване без да му е казано, че са открити в човешко тяло.

Военните

В началото на 2007 г. Робърт Дийн заяви, че е виждал секретен доклад на НАТО от 1964 г. , разглеждащ "заплахата НЛО" за силите на НАТО в Източна Европа. Дийн е бивш командир от американската армия, 14 години е експерт във Федералната агенция за управление на кризисните ситуации (FEMA), а 12 години е член на борда на директорите на Организацията за изследване на въздушни феномени. В секретния доклад се обръщало внимание на опасността НЛО да бъдат погрешно взети за ракети на СССР.

"В онези години - коментира Дийн - генералите се тревожеха, че някои пришълци приличат твърде много на хора. Представете си извънземен да върви по коридорите на Пентагона, НАТО или Белия дом. "

Източник: Вестник "168 часа"