НЛО обладават земни жители, създават биороботи

Според руския проф. Владимир Ажажа зелените човечета се интересуват от нас само като генетичен материал

Пришълците от други светове се интересуват от земните жени и мъже само като генетичен материал. Те нарочно се сношават с тях, за да населят земята ни с биороботи. Това не е твърдение на вестник, а мисъл на известния руски професор Владимир Ажажа - почетен председател на Руската академия по информационна и сензорна уфология. С него се среща и разговаря журналист на руския вестник Експрес газета.

Проф. Ажажа настоява обаче да не се използва терминът извънземни. Според него няма доказателства,че тези същества са от други планети. Може само да се говори за мулти проявление на инакомислещ вид разум на самата планета Земя и в нейната орбита. Но никой не може със сигурност да се закълне що за разум е това и откъде идва точно. Възможно е това да е цивилизация, която живее паралелно с нашата или да кажем, в океана. Самият професор признава.че през 1978 г. се е видял лице в лице с извънземен. Двамата не си казали нито дума. Само се изгледали и гостът изчезнал. Ажажа е убеден ,че транспортните средства на инопланетяните се захранват с вода, разградена на кислород и водород.

Според професора в детска възраст НЛО-то пропуска през ситото си всички ни. След това на база генетични изследвания си набелязватези мъже и жени, които ще отвлича и ще използва за създаване на новата раса - хем хора, хем биороботи. В момента на похищение може да се извърши всичко - от хирургическо взимане на яйцеклетката от жена, до сексуален акт с нея. Често подобни нежни същества се връщат след отвличанията бременни. Но износването на плода протича доста по-бързо от стандартните 9 месеца. В момента на оплождане в яйцеклетката се вкарва колосална енергия, достатъчна за работата на цяла електроцентрала.

Професор Ажажа обаче твърди,че хибридите, получени след секс с НЛО, невинаги са с мисия да унищожат хората. Напротив - това са гениални учени, спортисти, актьори, писатели, поети.

Източник: chudesa.net