Едгар Мичъл: Русия трябва да разсекрети данните за НЛО

Американският астронавт, летял до Луната, в ексклузивно интервю за руския вестник "Жизнь" потвърди, че правителствата крият информацията за пришълците. Звездата на световната космонавтика Едгар Мичъл заяви, че има основание да предполага, че и руското правителство крие данните за посещенията на извънземни на руска територия.

"Освен САЩ, много други страни, включително и Русия, има информация за извънземните същества, - казва Мичъл. – Правителствата са длъжни да разкрият тази информация! Досега на това се решиха само Франция отчасти Великобритания."

Напомняме ви, че 77-годишният Мичъл ве участие в мисията "Аполо-14" и стана шестият човек, който кацна на Луната. Той прекара 9 часа и 17 минути на повърхността на спътника.

Американският космонавт е изключителен авторитет в световната космонавтика и е единственият, който се осмели да направи такова сериозно заявление –

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СЪЩЕСТВУВАТ!

Той твърди, че спецслужбите на всички водещи държави имат шокиращи архиви за контактите на земляни с НЛО. Ето какво казва той за вестник "Жизнь":

- По мои данни, докладите за наблюдения на НЛО, фото- и видеодокументите на СССР са събирани повеч от 40 години. Сега много материали от това толкова обемно досие се съхраняват в Централния научно-изследователски институт в Москва. Този уфологичен архив преди беше засекретен.

- Имате информация, че пришълците са посещавали територията на съвременна Русия?
- Сигурен съм – това е истина!

- Има ли конкретни места на Земята, които извънземните посещават най-често?
- По моя информация, те са били почти навсякъде. Знам, че във всяка държава има очевидци.

- Защо решихте да станете космонавт?
- Моят интерес към извънземните започна от Розуел, щата Ню Мексико, където те са били през 1947 г. Там е моят роден край. Там израснах и съм уверен, че описаните събития са истина. Ами нали останките от НЛО са намерени в ранчото на хора, които аз и моето семейство прекрасно познаваме. Те са мои съседи и приятели. Този случай повлия на решението ми да стана космонавт. Моята мисия е да са домогна до цялата информация, свързана с НЛО.

- С какво може да помогне това на човечеството?
- Това не знам. Знам само, че ние не сме единствените във Вселената. И най-важното е най-накрая този факт да бъде признат и то официално. НЛО е явление, което не може да се отрича повече. Така, както не можем да отречем съществуването на звездите и Слънцето. Истината се крие от правителството не само в моята страна, но и в Русия, а и в други страни. Мисля, че е дошло времето да бъде разкрита цялата информация. Сигурен съм, че това ще стане скоро.

- Разкажете нещо за Вашето пребиваване на Луната. Вие лично видяхте ли извънземни?
- Въпреки слуховете ще кажа, че не видях никакви извънземни бази на Луната. Тези слухове се появиха след като някакви постройки се отразиха в моя шлем по време на телетранслацията при приземяването ни на Луната. Но това не бяха извънземни. На Луната нямах шанса да срещна пришълци. Не е задължително формите на живот на другите планети да бъдат "малки зелени човечета". Учените определят дали едно същество е разумно по това дали то може да използва и управлява информацията. А към тази категория могат да се причислят даже примитивните микроби.

Източник: "Психо"